Skönhetsbehandling med AHA- och BHA-SYROR för 1 person

Skönhetssalong Anne

Karlstad

Unna dig en professionellt lagt make-up till den stora festen? Gör en manikyr som får dina händer att skina? Eller vill du kanske framhäva dina ögon med en vacker fransförlängning? På Skönhetssalong Anne erbjuds du professionella behandlingar inom hudvård, makeup, manikyr, fransförlängning och kosmetisk tatuering. Här är du i trygga händer bland välutbildad personal, i en salong som är ansluten till SHR – Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Den kunniga personalen gör sitt yttersta för att du ska få bra rådgivning och en härlig stunds avkoppling i trivsam och mysig miljö. 

Skönhetssalong Anne

Det här ingår i din upplevelse

Dr. Dennis Gross skönhetsbehandling 40 min.
Professionell ”Alpha Beta Face Peel” som är ett djupgåendepeeling- system baserat på 5 olika AHA- och BHA-syror som omedelbart ger ett synligt resultat med långvarig effekt. Passar alla hudtyper. Har du spanat in en favoritbehandling, kan du även uppgradera din behandling på plats!

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr