Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Kombimassage & Ansiktsbehandling för 1 person

Syninge Relax

Syninge Relax

Norrtälje

I en avkopplande miljö ute på landet strax utanför Norrtälje ligger den ekologiska hudvårdssalongen Syninge Relax. I den röda stugan med vita knutar där behandlingarna äger rum möts du av värmen och ljudet av en sprakande eld, samt ett hjärtligt och personligt bemötande. Med en holistisk filosofi tillsammans med ekologiska kroppsbehandlingar får du en behandling som påverkar både kropp och själ, där inget sinne lämnas oberört. Terapeuten arbetar enbart med ekologiska produkter som kommer från växtriket, alla produkter anpassas efter just ditt behov. Här unnar du dig avslappning på högsta nivå!


Det här ingår i din upplevelse

Kombimassage 60 min och ekologisk ansiktsbehandling 65 min. Massagen har inslag av heta stenar som gör att du slappnar av i hela kroppen.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00