Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Helkroppsmassage för 1 person

Massage Hos Mig

Massage Hos Mig

Södertälje

Ändringar för upplevelsen

Vänligen uppmärksamma att Nykvarn utgått som valbar ort från 2017, upplevelsen kan bokas som vanligt i Södertälje.

Andas, stressa av och bli omhändertagen. Inte så dumt när knutan i axeln aldrig släpper eller jobbmöten överlappar varandra. Då kan det vara skönt att få lägga sig ned och andas djupt medan en terapeut ger dig en avslappnande och behandlande massage. Behov av att ta bort det onda och stela eller behöver du bara en skön och avkopplande stund? Med en lyhörd filosofi jobbar terapeuten tillsammans med dig för att hjälpa dig med dina behov och önskemål. Så det är bara att slappna av och låta specialisten få sköta om dig för en stund. I lokaler centralt i Södertälje erbjuds du en behandling som kommer göra dig lättare i kroppen och fylld med ny energi.


Det här ingår i din upplevelse

Helkroppsmassage 95 min.
Hela kroppen får varsam avslappnande massage. Händer och fötter ges extra omsorg och behandlingen avslutas med spänningslösande ansikts- och skalpmassage.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00