Helkroppsbehandling eller Spa-paket för 1 person

Må Gott Huset

Nyköping

Till Må Gott Huset går du när den där envisa knutan i axeln aldrig släpper. När det är en speciell dag och du vill att allt ska vara perfekt. Eller när du egentligen bara vill vara. Oavsett vilken dag det är, så är en relaxupplevelse alltid lika välkommen! Må Gott Huset finns till för dig som vill unna dig vardagslyx och få en känsla av harmoni i kroppen. Med ett brett utbud lockar de med sköna massager och uppfräschande ansiktsbehandlingar. Med kunden i fokus ser de till att du får en upplevelse som ger både energi och avslappning, en njutningsfull stund ligger framför dig

Må Gott Huset

Det här ingår i din upplevelse

Välj mellan:
- Helkroppsbehandling med rygg- och nackmassage, kroppsskrubb, ansiktsmask och dusch.

- Lilla spa- paketet med ansiktsrengöring, peeling och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med en vårdande mask. Du får även hårtvätt, styling, samt make-up.

I båda behandlingarna ingår juice och frukt.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr