Topp-till-tå-behandling för 1 person

Studio Hud & Spa

Stockholm, Kungsholmen

Studio Hud & Spa är ett mini-spa på Kungsholmen, en liten oas där du får känna dig ompysslad och bara vara. Det finns ett stort utbud av härliga och resultatinriktade behandlingar för hud, kropp och skönhet. Här arbetar man med marknadens ledande hudvårdsprodukter och skräddarsyr behandlingen efter varje persons unika behov. I anslutning till salongen finns en butik där du hittar välrenommerade märken inom hudvård. På Studio Hud & Spa gör man sitt yttersta för att du ska känna dig omhändertagen. Alla hudterapeuter är diplomerade och godkända av SHR och Cidesco. Kom in och skäm bort dig för en stund!

Studio Hud & Spa

Det här ingår i din upplevelse

Topp-till-tå-behandling 60 min.
I behandlingen ingår aromamassage med unik kombination av reflex- och thaimassage, aromapressur och effleurage som löser upp spänningar, eliminerar gifter och fyller kroppen med ny energi. Ansiktsbehandling med peeling, lätt massage och återfuktande mask.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr