Helkroppsbehandling för 1 person

Blue Medi Spa

Stockholm, Kungsholmen

Ibland känns det skönt att glömma vardagen för en stund och omfamnas av en atmosfär av lugn och harmoni. Bara slappna av, låta tankarna sväva fritt och låta någon få vara specialist för en stund. På Blue Medi Spa tar välutbildade terapeuter med mångårig erfarenheter hand om dig och ser till att du får just det som du behöver, så att du bara kan ligga tyst och stilla och få lite egentid som du är så välförtjänt av. På detta centrala dagspa erbjuds du allt inom spa, från skönhetsvård med härliga ansiktsbehandlingar till avslappnande massage. Helt enkelt en spaupplevelse som varar och känns både inuti och utanpå!

Blue Medi Spa

Det här ingår i din upplevelse

Blue´s lyxbehandling 90 min.
En avslappnande helkroppsbehandling innehållande rygg- och nackmassage, ansiktsbehandling, brynplock, ansikts-och skalpmassage samt hand- och underarmsmassage. Avslutas med serum och mjukgörande kräm.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr