Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Kurbad & avslappnande massage för 1 person

Palace SPA Relax

Palace SPA Relax

Stockholm, Vasastan

Tänk att det kan vara så skönt att ”bara vara”. Koppla av, låta tankarna sväva fritt och känna hur kroppen långsamt går ner i varv. Så passa på att boka in en extra timma i kalendern när du besöker Palace SPA Relax, för här får du verkligen tid till att slappa! Efter din behandling får du även tillfälle att njuta av lugnet i det mysiga relaxrummet där du blir bjuden på frukt och dryck samt bastubad. På detta lilla personliga och mysiga hotell-spa är det enkelt att varva ner och njuta av någon av de många olika härliga behandlingarna som finns. Från olika välgörande behandlingar och kurbad till flertalet massagebehandlingar som minskar stress och spänningar. Här får du en vistelse som höjer ditt välmående helt enkelt!


Det här ingår i din upplevelse

Total Relax 60 min.
I behandlingen ingår ett valfritt kurbad – örter eller mineraler – samtidigt som du njuter av en avslappnande hårbottenmassage av terapeuten. Sedan följer en 30 min avstressande massage på behandlingsbänken. Efter behandlingen kopplar du av i badrock och tofflor i relaxen där frukt och dryck ingår.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00