Avslappnande massagebehandlingar för 1 person

Paradise SPA Relax

Stockholm, Vasastan

Tänk att det kan vara så skönt att ”bara vara”. Koppla av, låta tankarna sväva fritt och känna hur kroppen långsamt går ner i varv. Så passa på att boka in en extra timma i kalendern när du besöker Paradise Spa Relax, för här får du verkligen tid till att slappa! På detta lilla personliga och mysiga spa är det enkelt att varva ner och njuta av någon av de många olika härliga behandlingarna som finns. Här får du en vistelse som höjer ditt välmående helt enkelt!

Paradise SPA Relax

Det här ingår i din upplevelse

Välj mellan;

60 minuters Bambumassage
Bambumassage är känd för sin helande egenskap. Denna massage fungerar för att balansera och lugna energierna både fysiskt, mentalt och andligt.
Behandlingen är en kombination av svensk djupvävnadsmassage där man med uppvärmd bambu rullar och knådar vävnaden för att skapa avslappning och välbefinnande. Silikan från bambuextraktet hjälper kroppen att absorbera viktiga mineraler som pottas, kalcium och magnesium.

60 minuters Koppningsmassage
Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymfcirkulationen och stäker immunförsvaret.
Koppningen är mycket effektiv, behandlingen skulpterar kroppen och ger ett synbart resultat i form av förbättrad hudstruktur och en uppstramning av huden.
Den här behandlingen fungerar bäst om du har mycket spänningar och cirkulationsstörningar. 

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr