Nagelförlängning för 1 person

Odenplans Skönhetscenter

Stockholm, Vasastan

Odenplans skönhetscenter är din kompletta salong inom modern skönhetsvård. Med ett brett utbud inom både naglar, make-up och hudvård erbjuder de förnyelse och omtanke för hela kroppen, helt efter ditt behov och smak. Givetvis utförs de förstklassiga behandlingarna av terapeuter som är specialistutbildade inom respektive område. Hos deras diplomerade nagelterapeut tas du väl om hand och blir bortskämd med fantastisk nagelvård. Med stor kunskap och känsla, förvandlas dina trötta vardagshänder så att de blir välmanikyrerade och vackra. Passa på att förgylla ett särskilt tillfälle eller bara unna dig själv lite vardagslyx. Oavsett vilket, varmt välkommen in!

Odenplans Skönhetscenter

Det här ingår i din upplevelse

Nagelförlängning ca 1 h och 45 min.
Du kan välja om du vill ha franskmanikyr i olika vita nyanser, färgade tippar/hela naglar eller glitter. Valfri dekoration ingår också om så önskas.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr