Djupgående ryggmassage & Ansiktsbehandling för 1 person

Spa of Sweden

Luleå

Spa of Sweden Medical är ett modernt och nytänkande företag med fokus på resultatinriktade och förändrande behandlingar. Här kombinerar de traditionella spabehandlingar med medicinsk hudvård samt erbjuder fettreducering, huduppstramning och IPL. Här är de rustade med hudvårdsteraputer med ständigt aktuella kunskaper och nya tekniker, världsledande hudvårdsmärken och marknadens kraftfullaste IPL-maskin. Givetvis är salongen SHR-godkänd och de har dessutom tilldelats internationella diplom. På Spa of Sweden spelar det ingen roll om du vill forma ögonbrynen eller njuta en halv dag – här blir du alltid lika väl bemött, i alla lägen. Välkommen till ett medicinskt spa i världsklass!

Spa of Sweden

Det här ingår i din upplevelse

Body Mind Comfort 75 min.
Djupgående och läkande ryggmassage, musklerna bearbetas genom strykningar och knådningar. Spänningar och värk minskar. Därefter följer en ansiktsbehandling innehållande rengöring, hudanalys, peeling, massage av ansikte, dekolletage samt skalp, djupverkande mask samt avslutande produkter.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr