Hotellövernattning med frukost för 2 personer

Best Western Plaza Hotel

Eskilstuna

Ta med dig någon du tycker om och bo på härliga Best Western Plaza Hotel! Hotellet ligger i hjärtat av Eskilstuna, nära till såväl butiker som nöjen. Ta en tur i de gamla kvarteren, en promenad längs ån som rinner genom staden eller slå hole-in-one på Eskilstuna Golfklubb.

Vägg i vägg med hotellet ligger populära libanesiska restaurangen Meze Lounge som erbjuder orientalisk mat  inspirerad från länderna runt medelhavet. Maträtterna tillagas med mycket omsorg, kärlek och glädje. 
En bra start på dagen börjar med en riktigt god frukost! Hotellet lägger ner extra mycket hjärta och själ i just det och använder sig av ekologiska & kravmärkta produkter. I konceptet Best Breakfast erbjuds  ett brett utbud av lyxiga och näringsrika råvaror med hög kvalité. Och det är ju så, att efter en god natts sömn finns det nästan inget som smakar så bra som en lång hotellfrukost med sin allra käraste.

Best Western Plaza Hotel

Det här ingår i er upplevelse

En natt i dubbelrum med frukost för två personer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & frukost

Sovmorgon & frukost

Trevliga hotellövernattningar

Pausa vardagen och låt någon annan bädda sängen. Välj ett härligt hotell för dig och någon du gillar. En mysig natt i dubbelrum och frukost väntar er. För 2 personer.

990 kr