Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr

Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Vann Spa Hotell & Konferens

Vann Spa Hotell & Konferens

Lysekil, Brastad

Ta en paus i vardagen, stanna upp och känn lugnet på det underbara spa-hotellet VANN. Här i det mäktiga bohuslänska granitlandskapet, vackert beläget i ett naturreservat vid Gullmarsfjorden, finns tid för avkoppling och återhämtning. Här omfamnas ni av 1000 kvm magisk väv av vatten och unika upplevelser i den unika spa-avdelningen som talar ett alldeles eget form- och materialspråk.
 
Förutom en förtrollande natur på utsidan håller insidan samma höga klass, med en arkitektur som andas högsta kvalitet. Vi vill därmed uppmärksamma om risken för långa sovmorgnar, då hotellets underbara Carpe Diem-sängar har den effekten på kropp och själ. Här går ni från stressade och småtrötta till utvilade och energiladdade.


Det här ingår i er upplevelse

En natt i dubbelrum inkl. frukost och tillgång till hotellets spa-avdelning. Ni får också varsin ”Vann spa-kit” med fem produkter var. Lån av badrock och tofflor ingår. Hotellet finns tillgängligt för bokningar med ankomst söndag-fredag under perioden jan-apr och okt-nov.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sovmorgon & spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00