Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Smögens Hafvsbad

Sotenäs, Smögen

Smögens Hafvsbad föddes i början av förra seklet. Dåtidens jetset jublade över detta nya vattenhål i Bohuslän och Hafvsbadet blev snabbt ett av säsongens måsten för att rekreera sig efter långa arbetsdagar. Inget av det har förändrats. Förutom att forna tiders
intensiva skrubbning med hårda borstar och starkt doftande tvålar numera har ersatts av njutningsfull kroppsvård.

I det rogivande spat erbjuds ni olika behandlingar i en doftande och behaglig miljö. Simma några tag i poolen eller sitt en stund i jacuzzin. Slappna av i bastun vid havet och ta ett uppfriskande havsbad. Njut av livet tillsammans, vid en av Sveriges vackraste kurorter.

Smögens Hafvsbad

Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum inkl. frukost och tillgång till hotellets spa-avdelning samt ett tvagningskit med 7 ekologiska produkter från Maria Åkerberg. Lån av badrock och tofflor ingår. 

Hotellet finns tillgängligt för bokningar med ankomst söndag-fredag under perioden jan-apr och okt-nov. Vill ni boka behandling i samband med er vistelse rekommenderar vi att ni gör det i god tid innan ankomst.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & spa

Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr