Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr

Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Green Hotel

Green Hotel

Leksand, Tällberg

Green Hotel har något att erbjuda sina besökare året runt. Njut av den milsvida utsikten över Siljan, betrakta konsten i Greenverket, mys vid brasan eller i bastun och ta ett dopp i poolen. Här är ni välkomna till en härlig upplevelse för både kropp och själ. På hotellet väntar förutom värmande avkoppling och svalkande bad även mat och dryck som komponeras just för ert välbefinnande.

Här har man många temahelger som sträcker sig över hela året, Vasaloppspaket, löparweekend, teambuilding, tunnbrödsbakning i bagarstugan, vinhelger och olika boendepaket i samband med konsertbesök på Dalhalla. Hotellets restaurang erbjuder omsorgsfullt lagad mat av närproducerade råvaror.


Det här ingår i er upplevelse

En natt i dubbelrum inkl. frukost. Rummet har utsikt över Siljan. Ni får ett välgörande bad i utomhusbubbelpoolen ”Bubblan”. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sovmorgon & spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00