Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Green Hotel

Leksand, Tällberg

Green Hotel har något att erbjuda sina besökare året runt. Njut av den milsvida utsikten över Siljan, betrakta konsten i Greenverket, mys vid brasan eller i bastun och ta ett dopp i poolen. Här är ni välkomna till en härlig upplevelse för både kropp och själ. På hotellet väntar förutom värmande avkoppling och svalkande bad även mat och dryck som komponeras just för ert välbefinnande.

Här har man många temahelger som sträcker sig över hela året, Vasaloppspaket, löparweekend, teambuilding, tunnbrödsbakning i bagarstugan, vinhelger och olika boendepaket i samband med konsertbesök på Dalhalla. Hotellets restaurang erbjuder omsorgsfullt lagad mat av närproducerade råvaror.

Green Hotel

Det här ingår i er upplevelse

En natt i dubbelrum inkl. frukost. Rummet har utsikt över Siljan. Ni får ett välgörande bad i utomhusbubbelpoolen ”Bubblan”. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & spa

Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr