Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Blommenhof Hotell

Nyköping

Visst stämmer det att skogen lugnar svenska själar. Det är en övernattning på Blommenhof Hotell som ligger mitt i skogen ett bevis på. Nåja, det kanske inte finns träd i alla väderstreck men åt ena hållet har ni härlig blandskog och lugnet. Här hittar ni hotellets egna spår för löpning och promenader i det natursköna Sörmland. Åt andra hållet har ni staden och dess frestelser.
 
På Blommenhof Hotell möts ni av en flaska bubbel och choklad. Addera sedan en avkopplande relaxavdelning samt en kväll med prat och skratt. Där har ni receptet för en rogivande upplevelse att njuta av tillsammans. Välkomna till Blommenhof Hotell!

Blommenhof Hotell

Det här ingår i din upplevelse

”Guldkant på Blommenhof Hotell”. I paketet ingår en övernattning i dubbelrum inkl. frukost. Lån av morgonrock och tofflor samt 2 timmar entré till hotellets pool- och relaxavdelning (förbokning av tid krävs). Ni får en flaska mousserande vin, choklad och eftermiddagskaffe med kaka

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & spa

Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr