Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr

Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Blommenhof Hotell

Blommenhof Hotell

Nyköping

Ändringar för upplevelsen

Hotellet vill informera om att om ni önskar att boka massage, ansiktsbehandling och andra sköna behandlingar i samband med er vistelse, måste detta göras i god tid före ankomst då behandlingarna snabbt blir uppbokade.

Visst stämmer det att skogen lugnar svenska själar. Det är en övernattning på Blommenhof Hotell som ligger mitt i skogen ett bevis på. Nåja, det kanske inte finns träd i alla väderstreck men åt ena hållet har ni härlig blandskog och lugnet. Här hittar ni hotellets egna spår för löpning och promenader i det natursköna Sörmland. Åt andra hållet har ni staden och dess frestelser.
 
På Blommenhof Hotell möts ni av en flaska bubbel, röda rosor, choklad och ett härligt fruktfat att frossa i. Addera sedan en avkopplande relaxavdelning samt en kväll med prat och skratt. Där har ni receptet för en rogivande upplevelse att njuta av tillsammans. Välkomna till Blommenhof Hotell!


Det här ingår i din upplevelse

”Guldkant på Blommenhof Hotell”. I paketet ingår en övernattning i dubbelrum inkl. frukost, på rummet, om så önskas. Lån av morgonrock och tofflor samt tillgång till hotellets pool- och relaxavdelning. Ni får röda rosor, en flaska mousserande vin, säsongens fruktfat, choklad och eftermiddagskaffe med kaka. 

Om ni vill boka massage, ansiktsbehandling eller andra sköna behandlingar i samband med er vistelse, behöver detta göras i god tid före ankomst då behandlingarna snabbt blir uppbokade.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sovmorgon & spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00