Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr

Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Clarion Hotel Gillet

Clarion Hotel Gillet

Uppsala

Ni vet det där härliga sorlet i lobbyn, det första glaset svalkande bubbel och man kommer in i ett härligt semester-mood. Det finner ni garanterat på Clarion Hotel Gillet. Här möts ni av en internationell och öppen atmosfär, med en självklar service, kvalitet och exklusiv förstaklassmiljö.

Här finns en av Uppsalas populäraste restauranger, Kitchen & Table, som överraskar med spännande smaker och influenser från Manhattan och New York. Förutom en levande mötesplats med vällagad mat, kan man även finna en avslappnad stämning. På hotellets spaavdelning njuter ni av ett dopp i poolen, värmen i bastun och en avkopplande stund tillsammans i deras mysiga lounge.


Det här ingår i din upplevelse

En övernattning i ett superior dubbelrum inkl. frukost och entré till hotellets spaavdelning. Ni får också varsitt glas bubbel att avnjuta i relaxen eller i restaurangen. Lån av morgonrock och tofflor ingår.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sovmorgon & spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00