Hotellövernattning med spa & frukost för 2 personer

Falkenberg Strandbad

Falkenberg

I Falkenberg, strax utanför centrum med ett underbart läge mitt på Skrea strand, ligger Falkenberg Strandbad. Njut av tystnaden långt bort från bilar och andra stadsljud. Här är det endast havsbruset och måsarnas skrin som hörs och påminner er om närheten till naturen.

Här möts ni av ett av de finaste hotellen på västkusten och en underbar strand som sträcker sig längs med kusten. Omgivningarna vid hotellet är alltid lika avkopplande, exotiska och sköna som stranden är sommartid. Precis lika intensiva, spännande och dramatiska kan höststormarna vara när vågorna vräker sig mot land. Ni erbjuds en härlig hotellvistelse med en avkopplande stund på The Retreat Club, ett av Sveriges lyxigaste spa. Välkomna till en unik spaupplevelse!

Falkenberg Strandbad

Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum med frukostbuffé och tillgång till hotellets spaavdelning The Retreat Club. Upplevelsen går att boka söndag-torsdag. Hotellet är ej bokningsbart i juli.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & spa

Sovmorgon & spa

Avkopplande hotellvistelser

Checka in och andas ut. Låt livet fyllas med avkopplande njutning! Välj ett hotell för dig och någon du tycker om. En övernattning, frukost och rogivande spa väntar er. För 2 personer.

1990 kr