Hotellfrukost för 2 personer

Swea Hof

Göteborg

I vackra lokaler i hjärtat av Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg huserar Restaurang Swea Hof. En prisbelönt restaurang som tillhör stadens gastronomiska toppskikt. Med ett glastak 20 meter över gästernas huvud, en sparsmakad inredning och ett modernt öppet kök blir restaurangen en spännande oas att avnjuta en frukost på.

Femstjärniga Elite Plaza Hotel bjuder på en internationell atmosfär med besökare från hela världen och frukosten erbjuder något för alla smaker. Här hittar ni allt man kan önska sig och ni får garanterar en riktigt bra start på dagen. Välkomna!

Swea Hof

Det här ingår i er smakupplevelse:

Hotellfrukost för två personer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr