Fredagspåse för 2 personer

Kummin

Umeå

”Mat med kärlek” är ledorden i Kummins verksamhet. I uttrycket ligger det restaurangen värderar högst: Omsorg, kvalitet och passion. Kummins fredagspåse innehåller en färdiglagad meny för två personer, varje vecka komponeras nya menyer för fredagsmyset. Unna er en god och vällagad fredagsmiddag som ni snabbt och enkelt färdigställer hemma.

Sedan starten 2005 har Kummin Restaurang och Catering jobbat enligt ett tydligt koncept - att laga god mat och ge bra service. Köken är KRAV-certifierade. Det innebär att man i största möjliga mån använder sig av KRAV-märkta råvaror. KRAV är Sveriges mest erkända miljömärkning för mat, uppbyggd på ekologisk grund med särskilt höga krav på djuromsorg, hälsa, socialt ansvar och klimatpåverkan.

Kummin

Det här ingår i er smakupplevelse:

En god och vällagad fredagsmiddag för två personer som ni snabbt värmer enligt medföljande instruktioner.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr