Härlig massage eller ansiktsbehandling för 1 person

EkoSalongen Odensala

Stockholm, Märsta

EkoSalongen ligger på landet vid Märsta utanför Stockholm och precis som namnet avslöjar är det en ekologisk hudvårdssalong. Här får du njuta av avslappnande behandlingar som vårdar både ansikte, kropp och sinne. Salongen använder endast naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter för en välmående hud och miljö. Oljorna, sjävklart ekologiska, innehåller naturliga ingredienser från växter som är odlade utan kemiska bekämpningsmedel. De härliga dofterna utvinns från frön, blommor, blad och rötter. Samtliga produkter hos Ekosalongen är förnyelsebara och påverkar inte din kropp eller vår miljö negativt.

Så vill du besöka en salong som använder de mest skonsamma produkterna och behandlingsmetoderna för din hud och vår miljös skull ska du välja den här. Välkommen till EkoSalongen på landet!

EkoSalongen Odensala

Det här ingår i din upplevelse

Välj mellan någon av följande behandlingar: 
- 65 min massage
eller
- 65 min ansiktsbehandling

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr