Middag att minnas

Middag för två

Lev inte bara av maten - lev för maten! Att slippa behöva laga egen middag, det är ju vardagslyx i allra högsta grad. Om du dessutom tillsätter lite roligheter eller romantik, ja, då har du alla förutsättningar för en upplevelse värd att minnas.

Välj en restaurang i er smak, så vill vi bara önska trevlig kväll och givetvis bon appétit!

690 kr

Valfria maträtter för 2 personer

Brännö Värdshus

Brännö Värdshus

Brännö

Gamla delen av Brännö Värdshus byggdes 1900 av mästerlotsen Otto Granström och hans Josefina. Som alla lotsar hade Otto och Josefina ett litet jordbruk med ko, gris och får kompletterat med fiske. Idag drivs värdshuset av fjärde generationen Granström. Med sin historia, levande skärgårdsmiljö, sina intressanta promenadstråk och badplatser är det ett uppskattat semestermål som väntar er på Brännö.

Restaurangen i värdshuset är öppen året om med vissa begränsningar vintertid. Tack vare närheten till vattnet har ni mycket fisk och skaldjur att välja på i menyn. Rummen i den äldre delen av restaurangen minner fortfarande om svunna tider med familjeporträtt och foton av fartyg och lotsbåtar. I de små intima rummen i den gamla lotsbostaden eller i glashuspaviljongen njuter ni av god mat med inspiration från havet. Utomhusserveringen ger er chansen att njuta sommarens alla dagar i skärgården.


Det här ingår i er upplevelse

Valfria maträtter från à la carte-menyn, till ett värde av 690 kr. Gäller för 2 personer.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Middag att minnas

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00