Valfria maträtter för 2 personer

Brännö Värdshus

Brännö

Gamla delen av Brännö Värdshus byggdes 1900 av mästerlotsen Otto Granström och hans Josefina. Som alla lotsar hade Otto och Josefina ett litet jordbruk med ko, gris och får kompletterat med fiske. Idag drivs värdshuset av fjärde generationen Granström. Med sin historia, levande skärgårdsmiljö, sina intressanta promenadstråk och badplatser är det ett uppskattat semestermål som väntar er på Brännö.

Restaurangen i värdshuset är öppen året om med vissa begränsningar vintertid. Tack vare närheten till vattnet har ni mycket fisk och skaldjur att välja på i menyn. Rummen i den äldre delen av restaurangen minner fortfarande om svunna tider med familjeporträtt och foton av fartyg och lotsbåtar. I de små intima rummen i den gamla lotsbostaden eller i glashuspaviljongen njuter ni av god mat med inspiration från havet. Utomhusserveringen ger er chansen att njuta sommarens alla dagar i skärgården.

Brännö Värdshus

Det här ingår i er upplevelse

Valfria maträtter från à la carte-menyn, till ett värde av 690 kr. Gäller för 2 personer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Middag att minnas

Middag att minnas

Middag för två

Lev inte bara av maten - lev för maten!
Här hittar du allt från köksredskap som gör matlagningen roligare till mysiga restaurangbesök. Om du dessutom tillsätter lite roligheter eller romantik, ja, då har du alla förutsättningar för en upplevelse värd att minnas.

690 kr