Olivoljeprovning för 1 person

Oil & Vinegar Växjö

Växjö

Oil & Vinegars koncept bygger på utvalda kvalitetsprodukter. Här hittar du ett noga utvalt sortimentet av olivolja, balsamvinäger, senap, pesto, örter, kryddor och mycket annat härligt. Hit är du varmt välkommen för en kulinarisk inspirationskväll! Följ med på en smakrik resa, där du får veta mer om hur olivoljepressning och balsamvinägerlagring går till. Du får smaka dig fram i olivoljans- och balsamvinägerns värld samt lära dig om de olika unika karaktärerna. På ett inspirerande sätt får du också med dig många bra tips på hur du kan piffa till din matlagning på ett enkelt och nyttigt sätt. Välkommen in för en kulinarisk resa i olivoljans tecken!

Oil & Vinegar Växjö

Det här ingår i din upplevelse:

Olivoljeprovning samt en flaska olivolja eller balsamvinäger att ta med hem. Du får också möjlighet att handla till 10% rabatt under besöket. Gäller för 1 person.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr