Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 

Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr

Valfri buffé för 2 personer

Sundsta Säteri

Sundsta Säteri

Norrtälje

Sundsta Säteri är en oas i natursköna Roslagen. På Säteriet ligger restaurangen Mynta & Meliss samt konditoriet En liten Smula. Här lagas allt från grunden på här-, när- och lokalproducerade råvaror med kärlek och omtanke. "Hyper Local Soursing” som fenomenet kallas i trendsammanhang gällande ”hyperlokalt” producerad mat & grönsaker. Frukten plockas direkt från de egna träden, grönsakerna och kryddorna odlas på gården och runt hörnet finns skogens välfyllda skafferi med svampar, bär och vilt. Ursprung och hållbarhet är nyckelord i Sundstas gastronomiska filosofi om att servera mat så som de själva vill ha det. Välkommen till en smakfull upplevelse i natursköna miljöer!


Det här ingår i din upplevelse:

Välj mellan två smakrika upplevelser för två personer:

  • Alla dagar: Våffelbuffé plus present från gårdsbutiken
  • Vardagar: Dagens lunchbuffé plus härlig dessert

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Smaksatt glädje

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00