Valfri buffé för 2 personer

Sundsta Säteri

Norrtälje

Sundsta Säteri är en oas i natursköna Roslagen. På Säteriet ligger restaurangen Mynta & Meliss samt konditoriet En liten Smula. Här lagas allt från grunden på här-, när- och lokalproducerade råvaror med kärlek och omtanke. "Hyper Local Soursing” som fenomenet kallas i trendsammanhang gällande ”hyperlokalt” producerad mat & grönsaker. Frukten plockas direkt från de egna träden, grönsakerna och kryddorna odlas på gården och runt hörnet finns skogens välfyllda skafferi med svampar, bär och vilt. Ursprung och hållbarhet är nyckelord i Sundstas gastronomiska filosofi om att servera mat så som de själva vill ha det. Välkommen till en smakfull upplevelse i natursköna miljöer!

Sundsta Säteri

Det här ingår i din upplevelse:

Välj mellan två smakrika upplevelser för två personer:

  • Alla dagar: Våffelbuffé plus te-present från gårdsbutiken
  • Vardagar: Dagens lunchbuffé plus härlig dessert

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Smaksatt glädje

Smaksatt glädje

Delikata smakupplevelser

Precis som namnet anspelar på, så är detta en ask som ger dig ett par timmar att spendera på egen hand eller i kära vänners sällskap, samtidigt som ni får avnjuta några fantastiska smaker! Frossa i allt från brunch till lyxig champagne och ostron, ostar och andra delikatesser till en kväll med tapas eller olivoljeprovning. 


Smaksatt Glädje är ett avbrott från (den, i ärlighetens namn, ganska ofta rätt trista) vardagsmaten, att dela på eller unna sig själv. 

290 kr