Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Massage & Ansiktsbehandling för 1 person

Reborn Avenue

Reborn Avenue

Helsingborg

När tog du dig senast tid till att slappna av och bara vara? Alltså riktig egentid, där du var första prioritet och inga jobbmail, handlingslistor eller dagishämtningar kom före? Kanske var det ett tag sedan och det är hög tid nu? Som namnet avslöjar är det här platsen för lugn och ro. Här varvar du ner och får ny energi. På Reborn Avenue är man uppdaterad om den senaste utvecklingen och skräddarsyr passande behandlingar samt delar med sig av andra tips och idéer om hur du kan ta fram ditt vackraste jag. Välkommen till en salong som ser till dina behov och ditt välbefinnande, kroppsligt som själsligt.


Det här ingår i din upplevelse

Klassisk massage och ansiktsbehandling 85 min. 
I behandlingen får du klassisk massage, som är djupgående och minskar spänningar och värk i muskler samt ökar blodcirkulationen. I behandlingen ingår även en kortare ansiktsbehandling, innehållande rengöring med AHAsyra, mask samt dagkräm.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00