Avkopplande spabad för 2 personer

Reborn Avenue

Helsingborg

När tog du dig senast tid till att slappna av och bara vara? Alltså riktig egentid, där du var första prioritet och inga jobbmail, handlingslistor eller dagishämtningar kom före? Kanske var det ett tag sedan och det är hög tid nu? Som namnet avslöjar är det här platsen för lugn och ro. Här varvar du ner och får ny energi. På Reborn Avenue är man uppdaterad om den senaste utvecklingen och skräddarsyr passande behandlingar samt delar med sig av andra tips och idéer om hur du kan ta fram ditt vackraste jag. Välkommen till en salong som ser till dina behov och ditt välbefinnande, kroppsligt som själsligt.

Reborn Avenue

Det här ingår i din upplevelse

45 minuters spabad för två personer.

Spabadet inleds med en skön dusch och kroppsskrubb från Maria Åkeberg. Därefter får ni sjunka ned i ett varmt aromabad där ni får koppla av & njuta av färsk exotisk frukt och dryck. Det finns två olika spabad att välja mellan, Aroma Bath Relaxing &  Aroma Bath Orange & Honey. 

Ta med egna badkläder, handdukar finns att låna på plats i spaavdelningen.

 

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa deluxe

Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.


 

990 kr