Hotellövernattning med frukost för 2 personer

Elite Hotel Carolina Tower

Stockholm, Solna

Bo på Elite Hotel Carolina Tower som är Elite nyaste hotell i Stockholm. Toppmodernt, bekväma rum med varm inredning och sköna sängar skapar goda förutsättningar för en lyckad vistelse i huvudstaden. Elite Hotel Carolina Tower ligger i Hagastaden, Stockholms nya, spännande och snabbast växande stadsdel. Karolinska Institutet är hotellets närmsta granne, Friends Arena och Mall of Scandinavia finns i närliggande Solna.

Högst upp på våning 16 finns hotellets skygym med bastu och relaxavdelning samt en spektakulär utsikt över Stockholm. På entréplan finns mysiga Haga Bottega med uteservering. Maten som serveras här hämtar inspiration från det italienska köket, den ska smakas, ätas och delas i en inbjudande och familjär miljö.

Det är enkelt att hitta till Elite Hotel Carolina Tower. Lokalbussar, flygbussen och tunnelbanan ligger nära. Det finns även parkering (mot avgift) i garaget under byggnaden. Se fram emot att bo på detta nya fina hotell. Ta en lång sovmorgon och njut av en härlig hotellfrukost. Varmt välkomna till Elite Hotel Carolina Tower!

Elite Hotel Carolina Tower

Hotellövernattning med frukost

En övernattning i dubbelrum med frukost för två personer. Bokningsbart helger och lov.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & frukost

Sovmorgon & frukost

Trevliga hotellövernattningar

Pausa vardagen och låt någon annan bädda sängen. Välj ett härligt hotell för dig och någon du gillar. En mysig natt i dubbelrum och frukost väntar er. För 2 personer.

990 kr