Hotellövernattning med frukost för 2 personer

Elite Grand Hotel Norrköping

Norrköping

Den pampiga byggnaden från 1906 och läget vid Motala Ström är en upplevelse i sig. Rummen är bekväma med hemtrevlig inredning och sköna sängar. Sen är det bara fem minuters gångavstånd till Norrköpings centralstation samt till shopping, restauranger och sevärdheter.

I hotellet finns restaurangen Riverside som serverar en härlig lunch inklusive kaffe och dessertbord. Här finns också gastropuben The Bishops Arms med stor uteservering samt mat och dryck i genuin engelsk pubmiljö. Kan det vara dags att testa nya smaker? På The Bishops Arms finns omkring 90 olika sorters öl och dubbelt så många olika sorters whisky.

Se fram emot att pausa en stund på detta fina hotell. Vi tror att personlig service, lång sovmorgon och en härlig hotellfrukost sätter guldkant på vardagen. Lite extra lyx går att boka på Spa Relaxcenter som finns på hotellets bottenvåning. Varmt välkomna till Elite Grand Hotel i Norrköping!

Elite Grand Hotel Norrköping

Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum med frukost för två personer. Bokningsbart helger och lov.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & frukost

Sovmorgon & frukost

Trevliga hotellövernattningar

Pausa vardagen och låt någon annan bädda sängen. Välj ett härligt hotell för dig och någon du gillar. En mysig natt i dubbelrum och frukost väntar er. För 2 personer.

990 kr