Hotellövernattning med frukost för 2 personer

Elite Stora Hotellet Linköping

Linköping

I hjärtat av Linköping vid sidan av det medeltida marknadstorget väntar Elite Stora Hotellet med trevligt inredda rum och sköna sängar. Runt hörnet finns butiker, caféer och restauranger. På skönt promenadavstånd ligger "Gamla Linköping” med småbutiker och museum. Hotellets läge är perfekt för att gå på upptäcktsfärd i Linköping och enkelt ta sig tillbaka för en paus på rummet eller i loungen.

På hotellets nedre plan finns restaurangen Storan - klassisk, uppskattad och välbesökt. Menyn bjuder på svenska smaker med influenser från världens kök. Maten lagas med omsorg och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Inom bekvämt promenadavstånd finns gastropuben Bishops Arms som utöver mat även serverar marknadens bredaste sortiment av öl och single malt whisky.

Se fram emot en skön paus på detta fina hotell. Njut av personlig service, lång sovmorgon och en härlig hotellfrukost. Varmt välkomna till Elite Stora Hotellet i Linköping!

Elite Stora Hotellet Linköping

Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum med frukost för två personer. Bokningsbart helger och lov.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & frukost

Sovmorgon & frukost

Trevliga hotellövernattningar

Pausa vardagen och låt någon annan bädda sängen. Välj ett härligt hotell för dig och någon du gillar. En mysig natt i dubbelrum och frukost väntar er. För 2 personer.

990 kr