Hotellövernattning med frukost för 2 personer

Elite Hotel Mimer Umeå

Umeå

Varför inte övernatta i en gammal skolbyggnad från 1897? Med stor omsorg har den gamla skolan byggts om till ett vackert 4-stjärnigt hotell. Bo bekvämt i unika rum med generös takhöjd. Sov gott i sköna sängar och njut av en härlig hotellfrukost. Elite Hotel Mimer ger kraft att upptäcka Umeås fina utbud av aktiviteter, kultur- och naturupplevelser.

Elite Hotel Mimer ligger på gångavstånd till Umeå centralstation, bussar och parkering. Runt hörnet finns butiker, shoppinggallerior samt mysiga caféer och restauranger. Efter en dag på stan kan det vara skönt att koppla av i hotellets relaxavdelning, kanske med en bastu. Missa inte hotellets egen restaurang Artonnittiosju som serverar härliga luncher och en spännande à la carte.

Se fram emot en härlig paus på detta fina hotell. Personlig service, lång sovmorgon och en inbjudande frukost sätter guldkant på vardagen. Varmt välkomna till Elite Hotel Mimer i Umeå!

Elite Hotel Mimer Umeå

Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum med frukost för två personer. Bokningsbart helger och lov.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & frukost

Sovmorgon & frukost

Trevliga hotellövernattningar

Pausa vardagen och låt någon annan bädda sängen. Välj ett härligt hotell för dig och någon du gillar. En mysig natt i dubbelrum och frukost väntar er. För 2 personer.

990 kr