Hotellövernattning med frukost för 2 personer

City Hotel Örebro

Örebro

Bo på ett mysigt och modernt cityhotell med bekväma rum, sköna sängar och en god frukost. Det ger rätt förutsättningar för en lyckad vistelse i Örebro. Närheten till det mesta gör det lätt att upptäcka staden. Conventum Arena och Örebro Slott ligger på promenadavstånd från hotellet och runt hörnet finns shoppinggator, gallerier, caféer och restauranger.

Efter en dags intryck är det skönt att varva ner på hotellet. City Hotel Örebro har en omtyckt och populär vinbar som serverar svenska tapas och rätter med råvaror från småskaliga producenter. På drinklistan finns även ett spännande sortiment av öl från lokala bryggerier. Centralstationen ligger på gångavstånd från hotellet och det finns bra parkeringsmöjligheter.

Se fram emot en härlig vistelse på detta fina cityhotell. Personlig service, lång sovmorgon och en härlig frukost är detaljer som sätter guldkant på vardagen. Varmt välkomna till City Hotel Örebro!

City Hotel Örebro

Det här ingår i er upplevelse

En övernattning i dubbelrum med frukost för två personer. Bokningsbart helger och lov.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sovmorgon & frukost

Sovmorgon & frukost

Trevliga hotellövernattningar

Pausa vardagen och låt någon annan bädda sängen. Välj ett härligt hotell för dig och någon du gillar. En mysig natt i dubbelrum och frukost väntar er. För 2 personer.

990 kr