Sköna spa deluxe

Lyxiga behandlingar

Det går knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning. Just att unna sig skönhetslyx på en skönhetsalong eller på ett spa, det är något vi gärna gör på en speciell dag eller vid en viktig milstolpe i våra liv. Kanske just för att det är tillfällen i livet då vi känner att just en sådan spabehandling skulle vara helt rätt, något som adderar det där lilla extra och gör minnet än mer speciellt.

 

990 kr

Lyxig behandling för 1 person

Harmoni och lyx för alla

Harmoni och lyx för alla

Stockholm, Trångsund

Stanna upp mitt i livet och unna dig egentid. Alla är värda möjligheten att ha en harmonisk stund och bara njuta. Välkommen till Harmoni och lyx för alla, en mysig salong där du och dina behov står i centrum. Slappna av och låt dig bli ompysslad och omhändertagen i 100 minuter. Efter denna ulitmata lyxbehandling kommer du att sväva på moln!


Det här ingår i din upplevelse

Lyxig helkroppsmassage och ansiktsbehandling 100 minuter
Behandlingen inleds med en avslappnande helkroppsmassage med vit chokladbalm där varje moment får det lilla extra. Därefter följer en ekologisk ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask, serum och fuktgivande kräm som avslutas med massage av ansikte och skalp.
Efter behandlingen får du återhämta dig i en relaxstol med hemmagjord smoothie och choklad, och du får med dig en gåva hem.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis.

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa deluxe

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00