Träna med D-Flex & Pam

Brillbee

Online

Hos Brillbee hittar du digitala kurser som du kan gå när du vill och var du vill, i den takt som passar dig. Kursledarna hos Brillbee är några av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Varje kursledare inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. Du har tillgång till din kurs i 365 dagar från aktiveringen och kan låta dig inspireras till att skapa egna upplevelser i din egen takt.

Vill du satsa på din hälsa? Då är det här rätt kurs för dig! Vi kommer att hjälpa dig att komma i ditt livs form, och du kan hänga med oavsett om du är nybörjare eller har tränat i flera år.

Många av oss lägger mycket tid och pengar på prylarna i våra liv. Men det viktigaste vi har är egentligen oss själva, för om kroppen inte fungerar, hur blir då livet? Vårt motto i den här kursen är "Health is wealth". Den som har hälsan är rik, men det är den sortens välstånd du inte kan köpa för pengar.

Kursen inkluderar en träningsfilm varje dag i 21 dagar. Den mer vältränade hänger på D-Flex lite tuffare program. Nybörjaren eller den som vill ta det lite lugnare tränar som Pamela.

Lär dig varför skonsam träning är bäst. I D-Flex unika program finns inga hopp eller andra rörelser som sliter på rygg och knän, bara tuff men rolig träning.

Kursen ger dig kunskap om vilken mat du ska äta och hur ofta. Följer du matplanen kommer du antagligen att äta oftare än du brukar, men det kan också vara nyckeln till att orka träna.

Du kommer att få betala med ditt engagemang och svett. Allt ligger i dina händer. Ju mer du satsar på programmet desto mer får du ut av det. Men vi kan lova att det kommer att bli kul, och på dag 21 kan du se tillbaka på tre roliga och lite tuffa veckor som kommer att ge resultat du inte anar.

Fram med vattenflaskan – nu kör vi!

Brillbee

Träna med D-Flex & Pam

21 träningsfilmer, en per dag i tre veckor, matplan och en massa skratt. Efter den här kursen kommer du vara i ditt livs form! Kursen består av cirka 20 minuter träning per dag i 21 dagar. I kursen finns det totalt 9 timmar film.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill boka.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr