Giorgio Grossi: Hantera din stress

Brillbee

Online

Hos Brillbee hittar du digitala kurser som du kan gå när du vill och var du vill, i den takt som passar dig. Kursledarna hos Brillbee är några av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Varje kursledare inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. Du har tillgång till din kurs i 365 dagar från aktiveringen och kan låta dig inspireras till att skapa egna upplevelser i din egen takt.

I den här kursen så kommer du att få ta del av vad stress egentligen är och vilken påverkan den har på oss människor på kort och lång sikt. Fakta kommer att blandas med konkreta tips och övningar som kommer att hjälpa dig att minska din stress samt också förhoppningsvis bidra till att du kan uppleva en större livskvalitet.

Kursen kommer också kunna bidra till att du kan leva ett rikare och mer meningsfullt liv där du själv står vid rodret. Visst låter det lockande?

Du kommer att få reflektera över vad som faktiskt är viktigt i just ditt liv och hjälp med att formulera dina målsättningar och också få kunskap om vilka hinder som kanske kan dyka upp på vägen och hur du kan hantera dem.

I kursen får du också möta dig själv på din 100-årsdag. Spännande eller hur?

Kursen låter dig bekanta dig med hur du ökar din medvetna närvaro och vad tankar och känslor egentligen är. Du kommer att guidas i hur du kan balansera aktivitet och vila och varför det är så viktigt och hur det bidrar till ett mer harmoniskt liv.

Utöver kursen får du även Giorgio Grossis bok Hantera din stress med KBT som ger kunskap om vad stress egentligen är och hur den påverkar vår hälsa och prestationsförmåga. Med hjälp av tekniker från kognitiv beteendeterapi får du ett steg-för-steg-program med en serie konkreta färdigheter för att bättre hantera stressen i vardagen. Boken skickas till angiven leveransadress inom två till fem veckor. Du kan så klart börja kursen innan du fått boken.

Brillbee

Giorgio Grossi: Hantera din stress

Den här kursen ger dig alla redskapen för att kunna leva ett mer harmoniskt liv med mindre stress, där du själv står vid rodret. Kursen innehåller 11 avsnitt. Dessutom ingår även boken Hantera din stress med KBT.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill boka samt vilken adress du vill ha boken skickad till.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr