Ulrikas kickstarter

Brillbee

Online

Hos Brillbee hittar du digitala kurser som du kan gå när du vill och var du vill, i den takt som passar dig. Kursledarna hos Brillbee är några av Sveriges främsta experter inom sina respektive områden. Varje kursledare inspirerar, utmanar och delar sina kunskaper och metoder för att du ska få så mycket fördjupning som möjligt. Genom videolektioner, texter och bilder från experten får du personlig guidning, utmanande övningar, tips och tydliga instruktioner. Du har tillgång till din kurs i 365 dagar från aktiveringen och kan låta dig inspireras till att skapa egna upplevelser i din egen takt.

I den här kursen får du hjälp och inspiration att hitta en kostplan som passar dig. Du får mat att njuta av och mer än 70 fräscha, vegetariska, lättlagade och roliga recept. Du får inspirerande matlagningsfilmer och vägledning för att enkelt kunna förändra dina kostvanor.

Kursen vänder sig till både dig som varit vegetarian och till dig som aldrig förut provat. Det finns så många anledningar att testa en grön kickstart! Du kommer att upptäcka nya smaker, känna dig friskare och framförallt så är en kickstart början på ett hälsosammare liv.

En kickstart handlar också om att lägga ner extra energi och kraft på att komma igång med en efterlängtad viktminskning. Varje kickstart innehåller därför måltidsschema med information om vad och när du ska äta, alla recept du behöver och kaloriberäknade måltider.

Du får fyra olika kickstarter att välja mellan: detox, vego, raw vegan och juicing. Ulrikas kickstarter bygger på lågkolhydratkost kombinerat med periodisk fasta och du väljer själv om du vill prova en eller alla. Oavsett om du vill rensa kroppen och ge den en omstart, rena dig och tappa kilon eller prova äta vegetariskt, raw food eller vegankost – så kommer du efter att ha genomfört kursen att må bättre och vara på väg mot en ny livsstil som passar dig.

Brillbee

Ulrikas kickstarter

Kostrådgivaren Ulrika Davidsson guidar dig genom fyra inspirerande kickstarter för en hälsosam viktminskning - detox, vego, raw vegan och juicing. Kursen är 5 timmar varav 2 timmar och 42 minuter film. De fyra kostplanerna tar en till två veckor att genomföra.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokningen sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. Ange även vilken upplevelse du vill boka.

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr