Valfria varor från Yogiraj och 1 månads tillgång till Yogobe

Yogiraj

Hela landet

För många är yoga idag en naturlig del av en hälsosam livsstil. Det bästa är att alla kan yoga, nybörjare som avancerad, i alla åldrar, oavsett fysisk form. Det här är upplevelsen för dig som vill komma igång med yoga eller inspireras att ta yogan vidare till mer avancerade nivåer. 

Svenska Yogiraj är Nordens ledande märke inom yogamattor och yogatillbehör. Allt från Yogiraj är alltid 100% giftfritt och en stor del av produkterna är dessutom ekologiska. Hos Yogiraj hittar du olika typer av yogamattor och tillbehör som underlättar och inspirerar i din yogapraktik. Allt i kvalitativa material och behagliga färger inspirerade av den skandinaviska naturen. 

Yogiraj

Valfria varor från Yogiraj och 1 månads fri tillgång till Yogobe

Valfria varor ur Yogirajs sortiment till ett värde av 450kr. Som specialerbjudande för My Day ingår nu även 1 månads fri tillgång till videobiblioteket på Yogobe.

Yogiraj är Nordens ledande märke inom yoga och wellnessprodukter, du får en värdekod att handla valfria varor till ett värde av 450kr. 

För att komma igång med din yoga får du även en värdekod för 1 månads tillgång till videobiblioteket på Yogobe.com som tillsammans med Nordens ledande yogaprofiler erbjuder videor online inom yoga, träning och hälsa. Med Yogobe som stöd blir yogan regelbunden eftersom det är lätt att skapa en rutin hemma. Det är bara att rulla ut mattan och hitta din favoritlärare eller testa olika yogaformer.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Beställning av Värdekoder sker genom att maila My Day, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis. 

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr