Unik kombomassage för 1 person

Mandorla

Göteborg

Ryggen är utan tvekan en av de viktigaste delarna av din kropp. Den påverkar varje organ i kroppen och den generella hälsan avsevärt. Därmed är det inte konstigt att en av de populäraste behandlingarna på Mandorla är jade-massagen som utförs med hjälp av varma jade-stenar. Den baseras på en unik kombination av infravärme, akupressur och kiropraktik. Fokus ligger framförallt på ryggen, där man stretchar och böjer den för att återställa samspelet mellan leder, muskler och nervsystem. Ett måste för alla som vill unna sig själv och sin kropp en fridfull upplevelse!

Välkommen till Mandorla, din oas i vardagen dit du kan komma för att slappna av och låta stressen försvinna.

Mandorla

Det här ingår i din upplevelse

Prova en unik 40 minuters kombomassage! Halva tiden klassisk svensk djupgående ryggmassage med fokus på axlar, nacke och skulderblad och halva tiden Jademassage med 50 grader varma lavastenar som ökar blodcirkulationen i hela kroppen. En unik metod med infravärme, kiropraktik och akupressur tillsammans med djupgående svensk ryggmassage.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr