Ansiktsbehandling eller manikyr för 1 person

Ellis Wellness

Lund

Efter att ha besökt Elli’s Wellness känner du dig ännu vackrare än innan. Personalen ger dig professionell hudvård som anpassas efter din hudtyp och ditt behov. Här möts du av en passionerad hudterapeut som älskar att se de fina resultaten efter en behandling. Den lilla salongen med det stora utbudet erbjuder alltifrån kroppsmassage och kroppsbehandlingar till permanent fransböjning och botoxinjektioner. Helt enkelt allt man kan önska sig från en modern skönhetssalong och lite till!

Ellis Wellness

Det här ingår i din upplevelse

Välj mellan:
- Ansiktsbehandling 45 min.
En lätt uppfräschning för dig som inte behöver portömning. I behandlingen får du rengöring, peeling, massage, mask och dagkräm.

- Manikyr 1 h.
Filning, uppmjukning och rensning av nagelband, polering, handmassage och lackning med under- och överlack, alternativt ett vårdande lack.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr