Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr

Bad i utomhusbubbelpool för 2 personer

Green Hotel

Green Hotel

Leksand, Tällberg

Året runt har Green Hotel alltid något att erbjuda sina besökare. Den milsvida utsikten över Siljan, konsten i Greenverket, brasans eller bastuns värme och poolens svalka. Du hälsas välkommen till en härlig upplevelse för kropp och själ. På hotellet erbjuds värmande brasor och svalkande bad, mat och dryck som komponeras just för ditt välbefinnande. Här har man många temahelger som sträcker sig över hela året, Vasaloppspaket, löparweekend, teambuilding, tunnbrödsbakning i bagarstugan, vinhelger och olika boendepaket i samband med konsertbesök på Dalhalla. Hotellets restaurang erbjuder omsorgsfullt lagad mat av närproducerade råvaror.


Det här ingår i din upplevelse

Här får du bjuda med en vän.
Avkopplande bad i utomhusbubbelpoolen för två personer där varsitt glas mousserande vin samt närproducerad Dalachoklad från Rättvik att njuta av ingår. På hotellet får ni även tillgång till pool och bastu. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00