Bad i utomhusbubbelpool för 2 personer

Green Hotel

Leksand, Tällberg

Året runt har Green Hotel alltid något att erbjuda sina besökare. Den milsvida utsikten över Siljan, konsten i Greenverket, brasans eller bastuns värme och poolens svalka. Du hälsas välkommen till en härlig upplevelse för kropp och själ. På hotellet erbjuds värmande brasor och svalkande bad, mat och dryck som komponeras just för ditt välbefinnande. Här har man många temahelger som sträcker sig över hela året, Vasaloppspaket, löparweekend, teambuilding, tunnbrödsbakning i bagarstugan, vinhelger och olika boendepaket i samband med konsertbesök på Dalhalla. Hotellets restaurang erbjuder omsorgsfullt lagad mat av närproducerade råvaror.

Green Hotel

Det här ingår i din upplevelse

Här får du bjuda med en vän.
Avkopplande bad i utomhusbubbelpoolen för två personer där varsitt glas mousserande vin samt närproducerad Dalachoklad från Rättvik att njuta av ingår. På hotellet får ni även tillgång till pool och bastu. Lån av badrock, handduk och tofflor ingår.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr