Hot Stone Massage för 1 person

Syninge Relax

Norrtälje

I en avkopplande miljö ute på landet strax utanför Norrtälje ligger den ekologiska hudvårdssalongen Syninge Relax. I den röda stugan med vita knutar där behandlingarna äger rum möts du av värmen och ljudet av en sprakande eld, samt ett hjärtligt och personligt bemötande. Med en holistisk filosofi tillsammans med ekologiska kroppsbehandlingar får du en behandling som påverkar både kropp och själ, där inget sinne lämnas oberört. Terapeuten arbetar enbart med ekologiska produkter som kommer från växtriket, alla produkter anpassas efter just ditt behov. Här unnar du dig avslappning på högsta nivå.

Syninge Relax

Det här ingår i din upplevelse

Hot stone massage 65 min. Helkroppsbehandling som går in på djupet och löser upp spänningar och stress i muskulaturen. Värmen från de heta stenarna gör att du slappnar av i hela kroppen.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr