Ansiktsbehandling för 1 person

Studio Hud & Spa

Stockholm, Kungsholmen

Studio Hud & Spa är ett mini-spa på Kungsholmen, en liten oas där du får känna dig ompysslad och bara vara. Här erbjuds härliga och resultatinriktade behandlingar för hud, kropp och skönhet. Salongen arbetar med mark-nadens ledande hudvårdsprodukter och skräddarsyr behandlingen efter varje persons unika behov. I anslutning till salongen finns en butik där du hittar välrenommerade märken inom hudvård. På Studio Hud & Spa gör man sitt yttersta för att du ska känna dig omhändertagen. Alla hudterapeuter är diplomerade och godkända av SHR och Cidesco. Kom in och skäm bort dig för en stund!

Studio Hud & Spa

Det här ingår i din upplevelse

Ansiktsbehandling 20 min.
Rengöring, peeling efter hudtyp, ansikts- och ögonmask samt vårdande hudkräm. Din terapeut väljer ett hudvårdsmärke som passar din hud bäst.

Ange din personliga kod:

Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.

Boknings/beställningsinfo<

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Viktigt! Arrangörens egna regler för av- och ombokning gäller. Glöm inte att be om information vid bokning

Sköna spa

Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr