Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr

Ekologisk ansiktsbehandling för 1 person

Love me Tender - ekologisk hudvård

Love me Tender - ekologisk hudvård

Uppsala

Många använder dagligen skönhetsprodukter för att känna sig vackra. Inte lika många ställer sig frågan vad produkterna egentligen innehåller. Dessvärre är svaret att de ofta är fulla av kemikalier som kan vara skadliga för både människor och miljö. Därför jobbar den ekologiska hudvårdssalongen Love Me Tender efter uttrycket ”Less is More”. Det betyder att de endast använder hudvårdsprodukter som har få men bra råvaror, istället för många syntetiska kemikalier. Här kan du koppla av och njuta av ekologiska välgörande oljor som är skonsamma för dig, din hud och vår miljö. Välkommen till Love Me Tender.


Det här ingår i din upplevelse

Välj mellan:
-Ansiktskur Eko Face Lift & Relax 45 min.
Med ekologiska välgörande och näringsrika oljor får du massage av dekolletage och ansikte som stimulerar centrala nervsystemet och blodcirkulationen.

-Ansiktsbehandling Eko Bright & Shine 45 min.
Rengöring med 100% ekologiska oljor, skonsam peeling och en välgörande, mjukgörande oljemassage av ansikte, dekolletage, överarmar och nacke. Avslutas med en näringsrik ansiktsmask.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00