Sköna spa

Sköna behandlingar

Kanske är det den lugna atmosfären på salongen, eller för att någon tar hand om dig för en gång skull? Det kan också vara så enkelt som att få tid till att bara vara. Oavsett vilket det är, så går det knappast att förneka hur mycket vi alla uppskattar avslappning, tid att reflektera eller bara ren njutning.

450 kr

Ansiktsbehandling för 1 person

Helskön Dagspa

Helskön Dagspa

Västerås

På Helskön Dagspa kan du unna dig en stund av skön avslappning. Här erbjuder man behandlingar från topp till tå för båda kvinnor och män, utförda av välutbildade terapeuter. Dessutom skräddarsys alla behandlingar efter just dig och ditt behov. Här arbetar man uteslutande med marknadsledande produkter inom hudvård, kroppsvård, make up och
medicinsk hudvård. Du kan känna dig trygg under ditt besök då alla hudterapeuter har lång erfarenhet, är auktoriserade samt Cidesco diplomerade. Salongen är även ansluten till SHR - Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation. Välkommen in och njut av din egentid!


Det här ingår i din upplevelse

Ansiktsbehandling 45 min.
I behandlingen får du rengöring, hudanalys, peeling, plock av bryn, mask efter hudtyp. Välj mellan att avsluta med lätt makeup eller ansiktsmassage.

Så bokar du

Bokning sker direkt med arrangören, uppge din personliga kod som du får när du registrerar ditt värdebevis

Se kontaktuppgifter _
Ange din personliga kod: OK
Den personliga koden får du när du registrerat ditt värdebevis. Registrera ditt värdebevis här.
Kontaktuppgifter
Tillbaka till Sköna spa

Kundservice

Telefon: 08-120 084 00
E-post: kontakt@myday.se
Öppet: Mån-fre 9:00 - 17:00