Det här med att visa uppskattning...

På My Day försöker vi leva efter mottot att ta vara på dagen och göra det bästa av det som finns i ditt liv just här och nu... Ni vet, det där med YOLO och carpe diem.

Så när den där helt vanliga lördagen förvandlas till årets stora kärleksdag, är i vilket fall inte vi på My Day sena med att visa lite extra uppskattning för dem som även betyder lite extra!

Jag själv älskar att få riktigt lyxiga doftljus eller en sån där stor, gosig och varm filt som man nästan vill gå till jobbet i under vintermånaderna. Men tänker jag efter, och jag tror att många kan hålla med om detta, så tror jag att den allra bästa Alla hjärtans dag presenten som man kan ge till sin partner är tid att spendera tillsammans. Tid att njuta av varandra, tid att leva och att leva härligt.

I år ska jag se till att skämma bort oss båda, tillsammans.

Kanske ska jag rekonstruera vår första date – hur pinsam den än var. Men en romantisk middag, där han själv får välja ställe, kan ju knappast bli fel! Eller så ska jag se till att överraska honom ordentligt med en välförtjänt paus från möten och tider att passa genom att åka bort på en spahelg. Svettas i bastun, njuta av en skön massagebehandling, slappa i loungestolar i timmar och bara prata.

Vad gör ni för att överraska er kärlek på alla hjärtans dag? Låt dig inspireras av alla våra upplevelser och formge sedan årets stora kärleksdag så att den blir precis som du vill ha den! Vi på My Day har hundratals smakrika, avslappande, roliga och härliga upplevelser att minnas – färdiga att ge bort. Det är vårt sätt att göra livet lite härligare, lite lättare att ge och dela stunder värda att minnas. Har ni inte tid på lördag så tycker i alla fall inte jag att det gör något – jag menar, du har ändå 364 andra dagar att även fira kärleken på.

Maria

Jag tyckte att det var svårt att hitta presenter som verkligen kändes rätt. Jag ville ge bort något som varade, och inte den vanliga vasen eller trötta slipsen… På My Day kan jag ägna mig åt att hjälpa våra kunder skämma bort de människor de tycker allra mest om (och som bonus får jag arbeta med det jag älskar mest – vardaglig lyx och små äventyr). My Day är lycka i en liten ask!